OM CAYENNE

Med en säker hand hjälper vi dig att finna en frisyr eller färg som passar just dig. För att kunna ge dig en unik frisyr så ser vi till din personlighet, hår, ansiktsform och livsstil. Vi brinner för vårt yrke och vår främsta målsättning är att du som kund ska vara nöjd hos oss. Vi går på flertal kurser och utbildningar årligen för att vi ska kunna erbjuda dig som kund det bästa och senaste teknikerna.

Team Cayenne

Elin

Elin utbildade sig till frisör 2013. Hon har arbetat som frisör både på Öland, Stockholm och i centrala Göteborg. 2014 kom Elin till salongen och sedan hösten 2015 har hon varit delägare i Cayenne. Med en trygg och varm hand hittar Elin ditt snyggare jag. Elin erbjuder även Hairtalk hårförlägning och ögonfransförlägning.

Om oss

Ulrika

Ulrika utbildade sig till frisör 1994 och startade salongen 1997. Med ett tydligt fokus har hon utvecklat Cayenne till en utav Mölndals mest etablerade och populära salong. Hon fick sitt gesällbrev 1994. Ulrika erbjuder även Hairtalk hårförlägning.

Om oss

Elisabet

Elisabet utbildade sig till frisör och fick sitt gesällbrev 1991. Hon har arbetat på flera salonger runt om i landet och utomlands. Vintern 2015 blev hon en del av vårt team. Med hennes yrkeserfarenhet kan du känna dig trygg med att du kommer få den frisyr eller färg du önskar.

Om oss

Beatrice

Beatrice utbildade sig till frisör 2014. Hon har tidigare arbetat som frisör i centrala Göteborg. Beatrice har varit en del av vårt team sedan vintern 2015. Med en varm hand och stor glädje hjälper hon dig att hitta just din unika frisyr.

Om oss

VÅR LOKAL

BILDER FRÅN VÅR INSTAGRAM

Hämta fler