OM CAYENNE

Vi hjälper dig att finna en frisyr eller färg som passar just dig. För att kunna ge dig en unik frisyr så ser vi till din personlighet, hår, ansiktsform och livsstil. Vi brinner för vårt yrke och vår främsta målsättning är att du som kund ska vara nöjd hos oss. Vi går på flertal kurser och utbildningar årligen för att vi ska kunna erbjuda dig som kund det bästa och senaste teknikerna.

Team Cayenne

Elin

Elin utbildade sig till frisör 2013. Hon har arbetat som frisör på Öland, i Stockholm och i centrala Göteborg. 2014 kom Elin till salongen och hösten 2015 blev hon delägare i Cayenne. 2017 tog hon över salongen själv och har drivit den sedan dess. Det bästa Elin vet med frisöryrket är relationen till kunderna och att få skapa just den perfekta frisyren och färgen till varje kund. Elin erbjuder även Hairtalk extencions och ögonfransförlägning.

Beatrice

Beatrice utbildade sig till frisör 2014. Hon har tidigare arbetat som frisör i centrala Göteborg. Beatrice har varit en del av vårt team sedan vintern 2015. Med en varm hand och stor glädje hjälper hon dig att hitta just din unika frisyr.

Elisabet

Elisabet utbildade sig till frisör och fick sitt gesällbrev 1991. Hon har arbetat på flera salonger runt om i landet och utomlands. Vintern 2015 blev hon en del av vårt team. Med hennes yrkeserfarenhet kan du känna dig trygg med att du kommer få den frisyr eller färg du önskar.

Klara

VÅR LOKAL